woensdag 1 oktober 2008

De foto's van dinsdag

Het dorpje Braamspunt.


Mangrovebossen bij de plantage Werk en Rust



Het vroegere wapenschild van Suriname, gezien in het museum in de gevangenis van Nieuw Amsterdam.


Als je een reactie op mijn blog wilt plaatsen kun je op 'reacties' klikken (onderaan mijn bericht), en daar kun je een reactie achterlaten.

Groetjes en tot de volgende keer!
Carlijn

5 opmerkingen:

Sanne van den Boom zei

Hoi Carlijn,

leuk dat je bij ons thuis bent geweest. Ik ben echt heeeel erg jaloers. Blij dat je contact hebt opgemomen met hen. Verder nog heel veel plezier en we zien elkaar waarschijnlijk in januari.

Groetjes
Mila

Unknown zei

Hailo hailo,

Zo te lezen geniet je volop nu. Heel veel plezier in ieder geval!

Ik ben benieuwd naar de eerste stagedagen.

Groet, Thijs

AnnA zei

Heej Carlijn!
Klinkt leuk daar hoor! Ik heb nu eindelijk ook internet, dus kan ik je blog wat beter in de gaten gaan houden...Ben benieuwd hoe je stage is!!

Groetjes

AnnA

Hannelly zei

Hallo Carlijn, Ik heb zojuist je blog op mijn gemak zitten lezen. Wat een geweldige ervaring voor je! Ik herken in je beschrijvingen jouw praktische, nuchtere aanpak en de flexibiliteit waarmee je in het leven staat. Over leven gesproken: morgen is er alweer een jaartje dat je kunt afstrepen dus heel erg hartelijk gefeliciteerd! Ik wens je een fijne dag en een heerlijke tijd in Suriname.

Dikke kus,
Hannelly

Els zei

Dag dochter.
Leuk zo'n berichten. Ik heb ook zin om de verbouwing hier achter te laten en met je op avontuur te gaan. Wat een mooi verslag en wat maak je weer andere dingen mee. Het lijkt me leuk om in januari samen een reis door het oerwoud te maken.Misschien kun je dit alvast overdenken en een boeiende tocht uitzetten. Ik ben vooral benieuwd naar je stage ervartingen, want daar is het toch ook om begonnen. Liefs en tot hoors/ schrijfs.
Carel